Salou millora les voreres del carrer del Terrer i els seus adjacents

El creixement dels arbres que s’hi van plantar han anat malmetent aquests espais. L’Ajuntament ha començat a posar-hi solució i durant els pròxims mesos s’arranjaran totes les voreres del carrer del Terrer i dels seus carrers adjacents que van des de la plaça Europa fins a l’autovia de Reus.

tarrer 1

A banda de millorar el paviment de les voreres també es canviarà el cablejat elèctric de l’enllumenat públic, la canonada d’aigua i s’instal·laran jardineres o nou arbrat que no causi danys. El principal objectiu és millorar la mobilitat dels vianants en aquesta zona.

Des del mandat passat que l’equip de govern va posar en marxa un pla d’inversions per anar millorant diversos espais públics del municipi.

terrer 2

Quan els pàrquings dissuasius de Salou estiguin operatius s’eliminarà part de la zona d’estacionament de vehicles del carrer del Terrer per convertir-ho en un carril bici de gairebé un quilòmetre que unirà l’autovia de Tarragona amb l’autovia de Reus. En una segona fase també es contempla substituir l’asfalt d’aquesta zona.

Les obres que s’hi estan fent estaran finalitzades al març i tenen una inversió de 775.000 euros.