L’Ajuntament de Salou reclama a la Generalitat que reobri totes les activitats

Crit d’auxili de l’Ajuntament de Salou i les associacions d’empresaris del turisme, comerç i hostaleria. Demanen a la Generalitat que reobri totes les activitats que es van haver de tancar per frenar la segona onada de contagis. Critiquen que les mesures es prenguin de manera unilateral sense acordar-ho amb els sectors. Creuen que és compatible la seguretat i la protecció de les persones amb l’obertura de tots els àmbits. El consistori posa d’exemple els mesos d’estiu.

El manifest que s’ha signat, també demana al Govern ajudes immediates, directes i a fons perdut per als negocis més perjudicats.

En aquest sentit Granados creu que si no es reactiva l’economia, cap administració podrà assumir el cost que està generant l’emergència social actual. L’Ajuntament de Salou ha enviat una carta al vicepresident Pere Aragonès perquè s’estudiïn totes aquestes propostes.

Per altra banda, des de la capital de la Costa Daurada aplaudeixen la decisió de fer PCR als viatgers que arribin a l’estat i provinguin de països considerats de risc.