L'Escola Internacional del Camp duplica anualment la xifra de jugadors de volei

El projecte formatiu del centre salouenc vol disposar en un futur d'equips a totes les categories. Nascut fa tan sols tres anys i sota les ordres dels germans Marta i Jordi Gens, han començat des de zero però fent-se un lloc al territori. I sense sostre.

Marta i Jordi Gens són història del voleibol local. Com a jugadors van arribar al cim, disputant competicions de primer nivell amb clubs i selecció. Ara, ja retirats, encapçalen un projecte formatiu conegut com a EIC Sport Club. De moment són 64 jugadors, el doble que l'any passat i amb plantilles fins als 12 anys. Per això s'hi poden inscriure nois i noies que no estudiïn a la mateixa escola on conviuen, per cert, 40 nacionalitats diferents. L'objectiu del centre és diversificar l'oferta per competir federativament a noves disciplines.

Sense pressa, els germans Gens tenen un somni: completar l'estructura formativa fins a comptar amb un sénior masculí i femení en un futur a llarg termini i amb jugadors que hagin completat la fase formativa en aquest club. Les plantilles de l'EIC Sport Club entrenen a la pista exterior de les instal·lacions i també al pavelló interior on el 2 de desembre es realitzarà la presentació de gala dels equips.