Salou FS - Mataró (1-5)

El Salou FS torna a la competició després de l'aturada per un cas de COVID-19 amb ensopegada davant un altre dels grans de la Segona B, l'Aliança Mataró. Dos partits i dues derrotes com a local.

El calendari rema en contra, de moment, dels de Quim Manresa, que s'han vist les cares contra els del Maresme, un dels millors del curs passat, i anteriorment contra el Natació Sabadell, destinat a ocupar alguna de les places capdavanteres. Tot i això, el Salou FS ha jugat de tú a tú i ha reaccionat al primer gol visitant a través de l'empat de Bolívar al minut 15. A partir d'aquí els errors defensius a pilota aturada i les absències de Pol, Toni i Jordi han dificultat les rotacions possibles davant els mataronins.

salou fs 2 9 novembre

Un Salou FS que va reprendre els entrenaments dimecres i després d'una setmana aturat per culpa d'un cas de coronavirus entre els integrants de la plantilla. Això tampoc ajuda, ja que el ritme físic s'ha vist limitat.

Si tot va bé, el millor equip de futbol sala de la demarcació completarà el seu primer desplaçament de la temporada a la pista del Segorbe, que suma dues victòries i una punxada. Un partit que es jugarà dissabte a la tarda.