Una pretemporada al novembre

El Salou FS va tornar ahir al vespre als entrenaments després d'una setmana sense fer-ho per un cas de COVID a la plantilla. La resta del grup va donar negatiu, també ahir, però els protocols de seguretat provocaran que l'equip reprengui la competició amb menys ritme del desitjat.

Ja els tenim aquí set dies després del positiu d'un integrant del Salou FS de la Segona B, que va ajornar el partit de Lliga de diumenge passat perquè les mesures de prevenció del coronavirus al municipi van deixar-los sense poder exercitar-se durant una setmana. El guirigall pel cas de COVID-19 dins el grup va ser considerable perquè mentre que el protocol de Salut a Catalunya s'actualitza constantment el de la RFEF no ho fa des del setembre. A banda, cada Ajuntament pot situar el llistó de mesures d'actuació més o menys alt en funció dels seus propis criteris.

SALOU FS

Quim Manresa va lamentar temps enrere que la competició es desenvolupés sense realitzar proves d'antígens entre els participants. Això ara ja ha canviat i els controls seran setmanals. Ahir mateix, els jugadors van arribar en comptagotes del pavelló de Ponent i amb un negatiu sota el braç ben vigent. Els deures sanitaris previs i el toc de queda provoquen que els entrenaments siguin excessivament curts; especialment significatiu quan s'acumulen ja dies sense treballar. Diumenge Salou FS-Mataró.

El partit es disputarà a les 12 hores aquí mateix i a porta tancada amb les baixes pes lersió de Toni, que pateix un esquinç a l'espatlla, i el dubte per molèsties de Jordi Porqueras. Els salouencs sumen una derrota en l'únic duel que han pogut disputar.