El debut del CB Salou a la Lliga EBA haurà d'esperar

Tant els salouencs com la Federació Espanyola accepten la petició d'ajornament del Martorell, que no ha pogut exercitar-se els últims dies perquè el pavelló local va romandre tancat.

Tot i que els barcelonins ja disposen ara de permís del consistori per reprendre els entrenaments, la manca de ritme físic propiciarà que el duel s'endarrereixi fins a finals del mes de desembre i en una de les finestres lliures disponibles. L'EBA va patir dues aturades prèvies a l'inici de la competició, que va reformular-se amb la creació de cinc subgrups de set equips cadascun. Així, el Salou no estrenarà la campanya fins al 15 de novembre i a casa contra El Olivar.

JESUS

Pel nivell dels entrenaments, però, ningú diria que Jesús Muñiz i els seus no estan a punt de lluitar per victòries. Els problemes a la infermeria amb constants baixes durant l'estiu han quedat enrere i tothom treballa a ple rendiment. La millor notícia per a l'equip, conscient que el curs 20-21 no oferirà gairebé marge per a l'error amb tan sols 12 jornades abans del tall de la primera fase. El primer accedirà a la lligueta d'ascens, també els tres millors segons. El cuer descendirà.

Si que jugaran aquest dissabte, el Valls i l'ADT Torreforta contra el vinculat del Saragossa d'ACB i l'Artés, respectivament