La Half Ironman més solidària de la nostra història

El popular Juanan Fernández completarà diumenge i a Salou 113 quilòmetres nedant, en bicicleta i a peu per recaptar fons contra l'Alzheimer. L'habitual organitzador de curses populars, ara impossibles arran de la pandèmia vol recaptar, com a mínim, 3.000 euros per a la Fundació Rosa Maria Vivar.

Juanan Fernández apareixerà, el migdia de diumenge, a la plaça de les Comunitats Autònomes després de superar una Half Ironman molt similar a la Challenge Salou, la cita internacional que, sense coronavirus, s'hauria disputat aquesta mateixa setmana. La caiguda del calendari d'activitats provoca que el Juanan disposi de temps per reinventar-se i oferir el seu granet de sorra a causes com la de la Fundació Rosa Maria Vivar.

juananeda

Així, es capbussarà durant 2.000 metres a la platja de Llevant per afrontar una prova en solitari que pretén recaptar 3.000 euros per finançar la compra d'una pantalla d'interacció cognitiva per a persones amb Alzheimer.

També pujarà a la bicicleta durant 90 quilòmetres, amb anada fins al Perelló i tornada a la capital de la Costa Daurada, tot desitjant rebre donacions via Bizum (609058082) i a través del web migranodearena.org. Els últims 21 quilòmetres seran a peu i de camí a la meta, la mateixa de la Challenge Salou, i on de ben segur l'esperaran desenes de mascaretes ja a la venda amb la col·laboració del Club Triatló Salou. El cost previ l'assumeix el protagonista del repte. Per cada minut de cursa, més de quatre hores , el Juanan destinarà, a banda, un euro a la causa solidària.

bici

Setmanes enrere, el nedador Jordi Cervera va tocar terra al Nàutic Salou després de completar nedant la distància existent des de la Punta del Fangar. Una inspiració per al món de l'esport, que diumenge donarà continuïtat així als populars Herois per l'Alzheimer del Grup Oliva.

El triatleta tarragoní resident a Salou disposarà del suport de la Policia Local de Salou i de les entitats col·laboradores per garantir la seva salut però només ell disputarà la Challenge For Alzheimer's.

corre