Salou destina 85.000 euros en ajudes als comerços i serveis

Després d’un estiu difícil pels comerços i serveis de Salou, l’Ajuntament, ha impulsat noves ajudes per aquest sector del municipi. A partir de la setmana que ve el sector podrà sol·licitar fins a tres línies diferents per fer front a les despeses sorgides a causa de la pandèmia.

La primera d’elles va adreçada als emprenedors que aquest 2020 han engegat un negoci, se’ls podrà retornar fins a 1.600 euros de la seva llicència. La segona línia són ajudes per a la renovació i modernització de l’establiment en l’àmbit tecnològic. I una tercera pensada per cobrir part de la inversió que els establiments han fet en matèria de prevenció i seguretat davant el coronavirus.

En total es destinen 85.000 euros que han de servir per fer prosperar aquest important teixit de Salou. Des de l’inici de la pandèmia el consistori ha hagut d’adaptar contínuament els seus pressupostos per donar resposta a les noves necessitats sorgides pel coronavirus.

Les ajudes van des del 700 fins als 1.600 euros per línia. Els comerços poden demanar qualsevol dels tres ajuts, sempre que compleixi amb els requisits establerts.