Comença el tercer CB Salou d'EBA amb la voluntat de fer un pas més

l conjunt de Jesús Muñiz ha tornat als entrenaments amb pocs canvis i amb la intenció de millorar les notables prestacions dels dos cursos anteriors.

El Pavelló Salou Centre deixa enrere el regal d'ACB entre València i Joventut, i cedeix el testimoni a un equip local que no entrenava col·lectivament des del març. És temps de precaució per la COVID i d'adaptar el cos a l'esforç; l'equip se centra també a revifar l'hàbit d'exercitar-se amb una pilota la mà i sobre parquet.

Òscar Ngomo i Adrià Baiget són les dues úniques cares noves d'una plantilla ja tancada. El vallenc va perdre's la sessió per malaltia mentre que el tarragoní torna al territori després de dos anys competint fora de la demarcació. Hi ha dos noms propis més que seran com a nouvinguts: l'aler Sergio Jiménez, que es va perdre gairebé tota la temporada i que tornarà a Salou en dues setmanes, i el pivot CJ Barksdale. El nord-americà només va jugar del gener al març per culpa de problemes burocràtics inicials i de la mateixa pandèmia, posteriorment. El tercer projecte salouenc a l'EBA vol anar més enllà de salvar-se còmodament.

CB SALOU 1

La Lliga EBA començarà el cap de setmana del 18 d'octubre amb derbi a casa contra el CB Valls. Abans, però, arrencarà la Lliga Catalana EBA, primer compromís oficial i una via d'assaig general. I és que, ara per ara, es fa impossible garantir la celebració d'amistosos de pretemporada.