Ricardinho, últim fitxatge del Salou FS

De 27 anys, els salouencs han enllestit l'equip amb l'arribada d'un jugador internacional amb Moçambic. És la quarta cara nova dels de Quim Manresa, que que han començat la pretemporada de Segona B.

No hi ha data oficial per a l'inici de la campanya i es desconeix si la Lliga arrencarà amb un grup de 20 equips o dos de deu. Però el que ja tenim clar és la composició del Salou FS de Quim Manresa. A les incorporacions de Juanka, Bolivar i Jordi Batalla se suma la de Ricardo Ferreira, conegut com a Ricardinho i amb experiència mundialista a les files de Moçambic.

quim

Ricardinho arribarà d'aquí a unes setmanes provinent de la Segona Divisió de Portugal, nivell similar a una categoria de bronze espanyola que podria començar el 27 de setembre. Qui ja ho ha fet és el Salou FS, que des d'aquesta setmana entrena al pavelló sense utilitzar, això sí, els vestidors per motius de prevenció vírica. És hora de recuperar ritme i sensacions.

La Federació Espanyola de Futbol ha prohibit, de moment, els amistosos a la modalitat, així que fins a nova ordre els salouencs viuran la prèvia de Lliga més atípica de la seva història a la recerca d'una nova permanència que els afianci com a referent de l'especialitat a la demarcació.