La Creu Roja consciencia els joves sobre la COVID-19

La iniciativa pretén treballar consells de prevenció entorn el coronavirus. Ho fan amb activitats dinàmiques amb els usuaris. Per exemple, intentant bufar per fer una bombolla de sabó, si la mascareta és adequada i es porta posada de manera correcta, no s'hauria de poder fer cap bombolla. En cas contrari, s'hauria de canviar la mascareta.

Un altre exercici és calcular la distància de seguretat amb un polvoritzador líquid simulant quan una persona tus. L'objectiu és conscienciar de manera divertida, i que sigui una comunicació d'iguals, de joves a joves.

creuroja3

La campanya és una petició de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i es realitza a 34 municipis. Aquest dissabte els membres de Creu Roja van instal·lar-se al passeig Jaume I de Salou per informar el jovent, ja que aquests poden ser agents transmissors asimptomàtics. També van muntar un dispositiu a Tarragona, al Camp de Mart, on se celebra la Imaginada, i van aprofitar l'afluència d'adolescents per informar sobre la COVID-19.

En total, a tota la demarcació de Tarragona treballaran 44 agents de salut de la Creu Roja fins al pròxim 15 de setembre.