Un jutge permet reobrir Tropical Salou tot i el tancament decretat per l'Ajuntament

El Tropical Salou podrà obrir aquesta nit. El jutge ha decidit que com a mesura cautelar la discoteca pot obrir fins que es resolgui el contenciós que té amb l'ajuntament de Salou, que recordem, aquesta setmana va ordenar el tancament de tres locals d'oci per incomplir les mesures preventives de seguretat. Des del consistori ja han mostrat el seu malestar per aquesta decisió judicial.

Tropical Salou en funcionament ja des d'aquest divendres, tot i que l'ajuntament n'havia decretat el tancament durant quinze dies, juntament amb dos locals més, per ha ver incomplert les normes de prevenció del coronavirus. L'establiment d'oci ha tornat a obrir portes després d'una vista oral aquest divendres al matí als jutjats de Tarragona. El número 2 del contenciós administratiu ha suspès provisionalment l'expedient de tancament que va ordenar l'Ajuntament, una decisió però que només afecta al Tropical, perquè el jutge manté el tancament per als altres dos locals. La patronal FECASARM defensa que la discoteca Tropical no va incomplir la normativa i denuncien actes contradictòries entre les que va presentar la policia local i les dels Mossos d'Esquadra.

A través d'un comunicat, l'Ajuntament de Salou ha manifestat la seva disconformitat amb la resolució judicial perquè, relaten, no s'ha entrat a valorar prèviament les actes aixecades per la Policia Local i altres elements de prova que, segons el govern, demostren l'incompliment de les normes sanitàries. El cas resta a l'espera de la presentació de totes les proves per part de l'administració local. I lluny del final d'aquest conflicte, FECASARM ja adverteix que podria querellar-se contra l'Ajuntament perquè consideren que s'està produint un cas de persecució policial.