La patronal FECASARM denuncia persecució policial a Tropical Salou

La concentració de persones sense mascareta ni distància en 3 locals d'oci nocturn de Salou aquest cap de setmana continua portant cua. La patronal de l'oci nocturn FECASARM ha acusat l'Ajuntament de Salou de persecució al local Tropical per les 135 inspeccions que suma la discoteca en 9 mesos. L'organització empresarial denuncia la pressió policial després que aquest dissabte s'ordenés el desallotjament de tres locals. La discoteca assegura que no hi va haver aglomeracions a l'interior i que es complien les mesures sanitàries.

135 inspeccions en 9 mesos és el que fa creure a la patronal FECASARM que la discoteca Tropical de Salou està sent perseguida per les autoritats policials. La federació ho denuncia a través d’un comunicat on també assenyala l’Ajuntament de Salou per la pressió que, diuen, està patint el local d’oci.

Dissabte la policia va fer tancar la discoteca abans d'hora

I el malestar dels propietaris del local s’agreuja des d’aquest dissabte quan Tropical va ser tancat per part de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra juntament amb dos discoteques més. FECASARM defensa que Tropical complica amb les mesures sanitàries i que no es va produir un excés d’aforament. De fet, apunten que les aglomeracions es trobaven a la via pública fruit de les limitacions d’accés.

En tot cas, aquest no és l’únic episodi que assenyala aquest local d’oci perquè anteriorment se li va imposar una sanció de 85.000 euros per superar el límit de soroll i una de 18.000 per no disposar de vigilant de seguretat. Dues infraccions que, segons el comunicat de FECASARM, no van existir i per això la discoteca va recórrer les multes. De fet, l'advocat de Tropical i representant de la patronal ha remarcat en declaracions a TAC12 els distintius i les mesures de seguretat que segueix el local d'oci salouenc.

Per tot plegat, de moment, demanen a l’Ajuntament que els informi de quantes inspeccions s’han efectuat a la resta de locals per demostrar si és certa o no la persecució policial. De moment, l'Ajuntament de Salou no s'hi ha pronunciat públicament.