'Salou, millor que mai'

És el lema de la capital de la Costa Daurada per adequar el seu programa de promoció turística enmig d'una crisi sanitària que afecta el sector. Demanen mesures per reactivar el turisme nacional i es veu possible recuperar part del client estranger.

‘Salou, millor que mai’. Amb aquest lema la capital de la Costa Daurada llençarà els propers dies la nova campanya de promoció per tal de mostrar un municipi totalment adaptat a la situació derivada de la pandèmia i preparat per reactivar des d’ara mateix el teixit turístic salouenc.

D’aquesta manera, Salou readapta el pla d’acció turístic ja aprovat per aquesta temporada a la nova realitat. Ho farà agrupant els 7 programes inicials en 4, la Salut, la Sostenibilitat, la Vitalitat i la Seguretat. Dintre d’aquests és on desenvoluparan les diferents mesures que tenen com a objectiu clar la reactivació de la demanda turística des de diversos àmbits com l’allotjament, la restauració i el comerç. En destaquen algunes com l’adaptació de la mobilitat en diferents carrers del municipi o l’aplicació de les noves tecnologies per al control de les platges.

salou okok

Tot en una campanya en què Salou vol transmetre optimisme i continuar potenciant el seu lideratge en el turisme de sol i platja. El treball de promoció sobretot se centrarà en mercats de proximitat com el de la resta de l’estat i el del sud de França. Tot i això, no es descarta un turisme de la resta d’Europa que ja s’està interessant per aterrar a Salou a partir del mes de juliol.

Tornant al turisme de proximitat, des del govern salouenc s’ha demanat a la Generalitat que es pugui establir un corredor de visitants provinent d’altres comunitats com l’Aragó a partir del proper dilluns similar al que s’establirà a les Balears amb visitant alemanys.