La policia local de Salou no deixarà accedir a aquelles platges del municipi que estiguin plenes

L'alcalde de Salou, Pere Granados, és el convidat d'aquesta nit al programa '365 dies després', en què els batlles repassen el primer any de mandat consistorial. Granados reclama poder endeutar-se per fer front als efectes socials de la COVID-19 i podria portar als tribunals la pendent canalització de Barenys.

La policia local de Salou no permetrà accedir a les platges que tinguin més ocupació. La idea es controlar els accessos i tancar-los quan l’afluència de banyistes sigui elevada. L’aforament es controlarà a través d’una aplicació mòbil que indicarà amb colors diferents quina ocupació registra cada platja salouenca en cada moment. Per fer possible l'operativa es reforçarà la plantilla de Policia Local amb el suport de l'equip de vigilància de platges.

platja

Per tal de fer front a les necessitats prioritàries que ha provocat la pandèmia s'endarreriran inversions i l’Ajuntament demana poder augmentar el nivell d’endeutament. És hora d'afrontar l'urgència social.

Granados també creu que hi ha projectes que no poden esperar més com es el cas de la canalització del barranc de Barenys. Si la Generalitat no compleix el seu compromís, el consistori ho podria denunciar als jutjats.

barenys

La previsió inicial era que aquest estiu es fessin  les expropiacions i a finals dany s’adjudiqués el projecte que ha d’acabar amb les inundacions que pateix el barri de la Salut.