Salou estudia trams horaris per poder anar a la platja

Segons alcaldia, s'estan valorant mesures per fer possible la utilització del frontal marítim salouenc garantint les distàncies de seguretat ara que l'increment de temperatures coincideix amb un major grau de desconfinament.

Salou és sinònim de mar i d'afluències considerables de turistes d'arreu del món, especialment durant la Setmana Santa i l'estiu. Mentre que algunes platges són racons desconeguts per al gran públic, altres atreuen milers i milers de persones desitjoses d'una porció de sorra i aigua salada. Aquesta fotografia, però, no serveix ara i l'Ajuntament de Salou treballa per compatibilitzar l'estiu amb les mesures de prevenció contra la COVID-19. I atenció perquè, de la mateixa manera que disposem de trams horaris per sortir al carrer aplicats  pel govern espanyol, el consistori salouenc estudia fraccionar l'accés a la platja. Sigui com sigui, la platja ha de ser segura i no presentar aglomeracions.

platja 1

L'entrada en vigor de la lliure mobilitat a la via pública, principalment, per trams d'edat, ha dificultat el control de la policia. Salou demana a la ciutadania que col·labori per detectar tots aquells que no respectin les regles bàsiques de convivència durant l'estat d'alarma. El Patronat de Turisme, mentrestant, treballa en la creació d'un publicitat pedagògica per sensibilitzar la gent, especialment en l'accés a les platges.

Un cop més, Granados insisteix en la rellevància d'aplicar proves  massives per instaurar la marca de turisme segur a la Costa Daurada.