Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Voluntaris de Salou atendran veïns vulnerables

Aniran a comprar aliments o medicaments per portar-los a les persones en situació de risc i que es troben soles a casa seva.

L'Ajuntament de Salou ha creat un grup de voluntaris per atendre les persones vulnerables de la vila que es troben confinades a causa de l'estat d'alarma. Es tracta d'una iniciativa que ajudarà la gent que visqui sola i ho necessiti, a realitzar diverses tasques mentre duri aquesta situació. Tasques com ara fer la compra d’aliments o productes farmacèutics, i també treure les escombraries.

El voluntariat està coordinat per l'ajuntament i compta amb la col·laboració d'una associació assistencial de l'Església Protestant de Salou. Per contactar amb els voluntaris s'ha habilitat una línia telefònica a través de la qual es gestionaran les peticions d'ajuda i es realitzaran les tasques diàriament.

 

 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ