Salou no creu que el coronavirus afecti la temporada turística

D’aquí més d’un mes arribarà la Setmana Santa, una època on molts hotels de la Costa Daurada comencen obrir les seves portes. Una temporada turística que es pot veure afectada pel coronavirus. Municipis com Salou però no creuen que aquesta infecció tingui una gran incidència i confien que la situació es normalitzi. Durant les pròximes setmanes hi haurà trobades entre els diferents agents del municipi per analitzar el context.

El Turisme és un pilar fonamental de l’economia de Salou. El Patronat de Turisme des d’avui té nou gerent, Marc Espasa, per seguir treballant amb les línies contemplades al Pla Estratègic de Turisme. Entre les principals prioritats, temes que ja s’estan treballant, es vol convertir Salou en una Destinació de Turisme Intel·ligent i Sostenible. Tot plegat per beneficiar els habitants de la zona. Un altre objectiu és desestacionalitzar la temporada, aconseguint que des de Setmana Santa fins al novembre hi hagi gran afluència de turistes.

Espasa ja havia treballat durant gairebé vuit anys a l’Ajuntament salouenc com a tècnic de Joventut i Cultura. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques és professor associat a la facultat de Turisme de la URV i fins ara ha estat el responsable de promoció i màrqueting de la Fundació Mas Miró. Ara agafa aquest repte que considera apassionat, per la gran potencialitat turística que té al municipi i pels grans projectes que veuran la llum.