El Salou FS vol més

L'equip pretén classificar-se per a la Copa del Rei i, fins i tot, la fase d'ascens. A cavall de la part baixa i l'alta i a prop d'enllestir la salvació a la Segona B i si la plaga de baixes ho permet, desitja allargar el curs a la recerca de cotes històriques.

Queden nou jornades i el Salou FS compta amb set punts d'avantatge sobre el primer equip que baixaria a la Tercera Divisió mentre que registra vuit punts menys que l'últim dels que es classificaria per a la fase d'ascens a Segona i del tram d'accés a la Copa del Rei. Els cinc millors disposaran de plaça a una Copa en què també hi participaran, la temporada vinent, els clubs de Primera i Segona. El primer objectiu és enllestir la salvació però els salouencs no descarten res: consideren que el rendiment dels últims temps multiplica l'ambició sempre que les matemàtiques ho permetin.

La derrota a Sabadell per 6 a 3, però, ha esgarrat el full de ruta dels de Quim Manresa, que venien de guanyar tres dels últims quatre compromisos quedant-se, de moment, en terra de ningú. La infermeria, a més, no ajuda perquè el Salou FS compta amb les absències per lesió de Pavel, Edu i Jordi, a més del sancionat Ruben. Tampoc bufa a favor un calendari que el creuarà dissabte i a casa amb l'Aliança Mataró, segon i aspirant al títol de Lliga. L'anada va acabar amb derrota salouenca per la mínima i les baixes no impediran, sobre el paper, buscar la sorpresa al Pavelló Salou Centre.

Vuit de les nou victòries del Salou FS s'han produït durant les últimes onze jornades. Quatre dels nou duels restants es jugaran a casa; suficients per, com a mínim, tancar la permanència a la Segona B.