Les obres del barranc de Barenys de Salou s'adjudicaran a finals d'any

El Partit Popular de Salou denuncia que la Generalitat incompleix, una vegada més, els seus compromisos amb el municipi de Salou perquè el govern no inclou en els nous pressupostos cap partida per portar a terme el projecte del barranc de Barenys. Els populars també acusen l’equip de govern municipal de no fer res al respecte per desencallar aquesta situació que consideren prioritària per Salou.

El govern salouenc assegura que aquest estiu es faran les expropiacions i a finals d’any s’adjudicaran les obres d’aquest projecte. Aquest és el calendari que s’ha acordat a través de la comissió mixta per tractar el tema entre Generalitat i Ajuntament de Salou. L’alcalde del municipi, Pere Granados, acusa el Partit Popular de no conèixer bé el funcionament de l’administració pública catalana perquè encara que no hi hagi una partida els pressupostos, els diners poden sortir d’altres administracions autònomes.

Aquest projecte preveu canalitzar i ampliar el barranc de Barenys al seu pas per Salou. Amb aquesta mesura es reduirien les inundacions que hi ha tot sovint al barri de la Salut de la capital de la Costa Daurada.