Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Salou renovarà la climatització i part de la cúpula de la piscina municipal

La piscina coberta municipal de Salou s’ha anat degradant amb el pas dels anys, per aquest motiu l’Ajuntament està redactant el projecte de remodelació del sistema de climatització de l’aigua i de la calefacció d’aquesta instal·lació. Unes obres que també preveuen la substitució de part de la cúpula que cobreix la piscina. La intervenció també s’aprofitaria per fer una neteja a fons d’aquest equipament.

Des del consistori asseguren que les obres són necessàries perquè els costos de manteniment són molt alts i els equips estan quedant obsolets.

Està previst que les obres es facin durant l’estiu de l’any que ve per afectar almenys possible als usuaris. En total es preveu una inversió de fins a 600.000 euros.

La piscina municipal de Salou va ser inaugurada el febrer del 1999, actualment, són molts els usuaris que passen cada dia per aquest equipament, utilitzat també per escoles i clubs de natació.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ