CB Salou - Olivar (72-77)

Els salouencs encadenen dues derrotes que allunyen a tres partits el furgó capdavanter de la Lliga EBA. Aquest cap de setmana la temporada s'aturarà puntualment per tornar el cap de setmana del 15 i 16 de febrer.

No ha estat la millor setmana del CB Salou i tampoc ho serà aquesta després de caure a casa i contra un Olivar en dinàmica ascendent i que de ben segur sorprendrà més d'un rival d'aquí a final de temporada. Jesús Muñiz va comptar amb Edu Villacampa, baixa significativa del derbi a Valls, però no pas amb el capità Joan Eduard Martínez. Va viure's, també, el debut com a local de CJ Barksdale (13 punts i 9 rebots), que segueix lluny del seu millor estat competitiu: el nord-americà necessita més minuts de pista acumulats.

Josep Cera, amb 27 punts i providencial amb una cistella pocs segons abans del final, va encapçalar l'atac del conjunt vinculat del Saragossa d'ACB i Álvaro Martínez el va escudar amb 17. Els visitants van mostrar major encert en tirs de dos i de tres, i és que el CB Salou va quedar-se en un pobre 37% des de dins del perímetre.

El CB Salou és novè (9-8) i el tall respecte a la fase d'ascens a la LEB Plata es marca amb 12. Aquest cap de setmana no hi ha fase regular i l'equip descansarà fins al 16 de febrer quan rebrà la visita del Sants.

Parcials: 19-19, 18-18, 16-22 i 19-18.