Salou FS - Bellsport L'Hospitalet (2-3)

Punt final a la ratxa de sis jornades sense perdre d'un brillant Salou FS, que en cap moment ha perdut la cara del partit davant un dels rivals més durs de la Segona B. Els salouencs, en qualsevol cas, segueixen fora de les places de descens.

Amb 0-1 al descans, el Bellsport L'Hospitalet ha ampliat el marge fins al 0-3 del minut 31, un resultat que semblava ja impossible per als interessos dels de Quim Manresa, que avui han exercit de locals al Pavelló de Ponent per la coincidència d'actes de la Festa Major de Salou al pavelló del Milà. Lluny d'abaixar els braços, els grocs han escurçat diferències mitjançant Pavel I Joel; insuficient, però, per sumar algun punt contra el segon de la classificació i aspirant a l'ascens de categoria.

Els salouencs pateixen així la primera ensopegada des del 16 de novembre, tot i que es mantenen en la zona aparentment tranquila de la classificació amb 23 punts en 17 jornades, dos punts per damunt del primer dels equips que baixaria a Tercera. El següent compromís els acostarà a la pista del filial de l'Industries Santa Coloma.