Salou desperta amb una seixantena de punts afectats pel temporal

Sense ferits, la principal particularitat del cas és que la tempesta va focalitzar-se a la zona de Llevant i no pas a Ponent, on habitualment és el Barranc de Barenys qui focalitza els principals inconvenients.

Al carrer Brusel·les, cantonada amb Carrer Valls, aquest pi va cedir topant amb aquest domicili, propietat de l'hotel Salou Park i on els seus inquilins, miraculosament, van sortir il·lesos. No és un cas aïllat perquè a 100 metres i al carrer Vendrell, la fotografia matinal era més que inusual. En aquest bar. desenes de britànics sopen a l'hora en què el temporal va sacsejar amb força la zona nord-est de Salou, però més enllà de la trencadissa exterior, aquí tampoc ningú va patir cap ferida.  Ben a prop, la caiguda d'un arbre manté aquest vehicle a l'espera de peritar els desperfectes materials de la tarda-vespre a la capital de la Costa Daurada.


Gran part dels arbres caiguts són pins de grans dimensions com els de la Platja Llarga on prop d'una desena no va suportar les ràfegues de vent d'aquest dimecres. Tampoc aquest a la zona de Capellans.  La ràpida actuació dels serveis de neteja, manteniment i emergència va evitar mals majors. Però a primera hora del matí era inevitable contemplar amb sorpresa la situació a punts cèntrics, un d'ells l'Avinguda Carles Buïgas.

Des de Replanells a l'altura de la Font Lluminosa, on no s'aprecia tant la virulència del temporal és a la mateixa platja de Salou. Des d'aquest matí es comptabilitzen els danys davant un episodi meteorològic inusual al territori.