La borrasca 'Glòria' tomba arbres a Salou

Durant el matí ja ens ha avisat però, des de primera hora de la tarda, la violència del temporal s'ha incrementat fins al punt de fer caure diversos arbres al nostre territori. El temporal ha tombat dos pins de grans dimensions al Cap Salou. Aquesta no ha estat l'única incidència a Salou i també a Vila-seca.

Poc abans de les 16 hores, dos pins dels centenars d'existents al pulmó verd de Salou han caigut sense provocar cap ferit i tallant, això sí, el pas de vehicles i vianants per la via principal de la urbanització Cap Salou i a 10 metres de l'entrada a Pinos Mar. La situació era tan sorprenent com perillosa; mentrestant, els Bombers comunicaven als veïns què havien de fer per no córrer perill davant la impossibilitat de continuar amb el vehicle, tampoc caminant, per aquest carrer.

Gairebé a la mateixa hora un altre arbre de menor mida ha acabat a sobre de la tanca que delimita una propietat al carrer Punta del Cavall. El carril de baixada ha quedat impracticable. El mal temps no ha produït tan sols afectacions al Cap Salou, també al centre urbà de Salou on un altre pi ha cedit al carrer Amposta i a tocar de la rotonda de Carles Buïgas, la zona més concorreguda de Salou a altres hores i moments del calendari. Aquest cop, i més enllà de les afectacions del mobiliari urbà, tampoc s'han lamentat ferits.

La irregular pluja del matí s'ha convertit en la intensa de la tarda, suficient per inundar gran part del passeig Jaume I on els conductors frenaven la velocitat sense tenir clar si continuar o girar per carrers interiors on l'aigua no s'ha acumulat de la mateixa manera.

Sense novetats al Barri de la Salut perquè, des del matí, l'entrada d'aigua marina ja ha provocat estampes com aquesta, la del carrer del Sol impracticable. L'acumulació d'aigua al passeig Miramar també ha dificultat la circulació de vehicles.

Aquesta tarda, paral·lelament, La Pineda ha perdut la poca porció de platja que encara conservava fins al migdia. Les onades i el fort vent s'han empassat, fins i tot, el tram de sorra custodiat pel dic del barri marítim. Al nucli de Vila-seca, mentrestant, dos arbres han caigut a prop del Centre d'Assistència Primària sense provocar, tampoc, cap ferit.