Desenes d'arbres cauen a Salou per culpa del temporal però sense provocar ferits

Tarda-vespre complicada a tot el territori i especialment a punts del litoral com Salou, on s'han comptabilitzat greus desperfectes, especialment per culpa de la força del vent. Carrers tallats i pins caiguts arran de les adverses condicions meteorològiques.

Que incidents com aquest no hagin provocat cap ferit és la millor notícia d'una tarda-vespre de notables desperfectes per culpa de la pluja i especialment de la violència del vent a Salou. El pi ha caigut sobre la façana de la zona comercial del carrer Saragossa i cantonada amb un Carles Buïgas que ha quedat desèrtic en qüestió de minuts. Fins i tot els populars bidons grocs de la zona de vianants s'han desplaçat pels cops de vent huracanats que han assetjat també la primera línia de mar de la Costa Daurada.

Minuts abans, dos efectius de la Policia Local retiraven aquest altre arbre que impedia la circulació pel carrer Brusel·les, i ens alertaven que això no era res en comparació al vist al carrer Vendrell. És just aquí on el propietari del vehicle estacionat no haurà cregut el que han vist els seus ulls perquè, sorprenentment, el pi no ha afectat en absolut al vehicle. Pocs metres més amunt, la via s'ha tallat completament al trànsit per la davallada d'altres arbres de la mateixa vorera.

Altres punts com el carrer Valls també s'han tallat, mentre que a aquesta hora del vespre els cossos de seguretat local apuntaven que no s'havia de lamentar cap ferit pel temporal i els desperfectes ocasionats. Ara bé, no han avançat encara una xifra concreta d'incidències que es treballarà aquest dijous a primera hora del matí.