Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Pocs passatgers en el primer dia del nou rol de l'estació Salou-PortAventura

Poca afluència de viatgers en el primer dia en què l'estació de Salou-PortAventura esdevé la de referència del municipi. Des d'aquí els passatgers es desplacen a Tarragona per fer transbord fins a Barcelona. Entre els usuaris, poca informació i malestar tant per l'augment del temps de trajecte com pel preu del servei de bus que uneix el centre amb la nova estació.

Per primera vegada aquest dilluns al matí els trens procedents de Tarragona no han passat de llarg de l'estació Salou-PortAventura, sinó que aquesta esdevé a partir d'ara punt d'origen i final de la nova línia R-17, creada després de posar en marxa la nova variant ferroviària entre Vandellòs i el Camp de Tarragona. Així doncs des d'aquest dilluns 12 serveis en cada sentit uneixen PortAventura i Tarragona, on els passatgers que vulguin continuar viatge cap al nord han de fer transbord a un altre comboi. No serà fins a finals del mes de març, quan comenci la temporada a PortAventura que no s'instaurarà un servei directe entre la capital de la Costa Daurada i Barcelona. Aquest es veurà doblat, a més, durant els mesos d'estiu.

Des d'aquest dilluns informadors de Renfe posen al dia als viatgers dels nous horaris i canvis de tren que hauran d’efectuar fins a Barcelona. Aquests es troben tant a l'estació del centre de Salou com a la de PortAventura. Entre aquestes dues, a més, s'ha establert un servei d'autobús llançadora entre les dues estacions, que té un cost de 2 euros per a uns usuaris que aquest primer dia de funcionament desconeixien molts dels canvis.

Un cop suprimit el servei per la línia de la costa, ara s'està a l'espera de diferents projectes. El primer la instal·lació de mòduls a la nova estació de referència salouenca abans d'abordar el projecte de nova estació en aquest punt. El segon, i més important, conèixer els projectes tant de desmantellament de les vies al seu pas pel centre de Salou, reivindicació històrica del municipi, com el de la implementació del futur tramvia que ha d'unir els municipis de la costa amb Tarragona. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ