Que l'inici d'any del Salou FS sigui idèntic al final del 2019

Si el Salou FS suma aquest cap de setmana, encadenarà dos mesos sense derrotes a la Segona Divisió B. Els de Quim Manresa han passat de la nit i al dia i obriran la segona volta fora de les places de descens a Tercera.

Qui ho havia de dir poques setmanes enrere quan l'equip només sumava una sola victòria i era un fix dins la zona baixa de la classificació. Des de llavors han transcorregut cinc partits en què els de Quim Manresa tan sols han cedit un empat per emportar-se 13 dels 15 punts possibles. Són els mateixos efectius de l'inici de curs però la bona feina, la paciència i la confiança ha donat els seus fruïts. El desig, ara, és que l'aturada nadalenca no freni l'embranzida dels de la capital de la Costa Daurada.

Buidar la infermeria també ha ajudat a l'hora de reforçar un projecte que es basa en els jugadors de la casa i que es marca com a objectiu que Salou sobrevisqui al tercer nivell del futbol sala a Espanya. El següent oponent serà el Calvià, filial del Palma de Primera Divisió, un punt per damunt dels salouencs, que empaten amb el primer conjunt que descendiria.

El Salou-Calvià es jugarà diumenge a les 12.30 hores.