Els inversors d'hotels no estan especialment preocupats per la situació política

Expectativa però encara no preocupació específica entre els principals exponents del sector de la inversió hotelera arreu d'Europa al voltant de la inestabilitat política a Catalunya. Aquestes són les impressions que es recullen en el Mediterranean Resort & Hotel real Estate Forum, un dels principals congressos europeus del sector que es celebra aquests dies al Centre de Convencions de PortAventura i que reuneix més de 200 professionals.

Una inestabilitat política que creuen encara es troba en un moment incipient, i que per tant no desemboca en decisions específiques per ara. Tot i això, reocneixen que es torben a l'expectativa dels propers moviments en els darrrs mesos, juntament amb altres situacions geopolítiques com poden ser les derivades del Brexit.

Una inestabilitat que arriba en un moment a'uge de la inversió hotelera a l'estat epsanyol que en sl primers sis mesos ha arribat als 2.000 milions d'euros, un 228 per cent més que l'any anterior. Una tendència a l'alça que creuen hauria de continuar i que al nostre territori es podria veure beneficiada per projectes com el de Hard Rock Entertaiment World.

Una altra bona notícia pel sector en els darrers mesos ha estat l'augment del preu mitjà per habitació disponible, que ha crescut en un 12 per cent en la darrera temporada alta turística