Salou reparteix 320 milions d'euros del primer premi de la grossa de Nadal

L’administració número 1 Doña Pilar de Salou ha entregat el primer premi de la grossa de Nadal, per primer cop a la demarcació de Tarragona. A les 9:21 han cantat el 26590, i amb ell, 320 milions d’euros que s’han repartit. La major part dels dècims els ha comprat el centre aragonès El Cachirulo de Reus, i la resta s’han repartit entre veïns de Salou.

Ha estat un dels premis més matiners, però a les portes de l’administració ha costat que s’acostessin els premiats a primera hora del matí. Fa dos anys que l’establiment es va traspassar, i els actuals administradors es mostren molt contents per poder entregar un premi tan important.

Poc a poc, alguns dels premiats de Salou s’han acostat i han explicat les seves anècdotes, com el Francisco que va comprar un dècim aquest divendres per casualitat, o l’Aurelio, que és l’antic propietari d’una pizzeria, i en va comprar 4.

Les ampolles de cava no han parat d’obrir-se a les portes de l’administració, mentre s’esperava l’arribada de més premiats de Salou. Una administració que ja pensa a repartir més sort en el pròxim sorteig del nen.