Salou crearà 460 places d'aparcament noves durant l'any vinent

L’Ajuntament de Salou ha iniciat el pla d’inversions per aquest mandat. La primera actuació serà la creació de 460 noves places de pàrquing al municipi. En aquesta zona del carrer Joan Fuster es faran 224 places noves. Una nova zona també serà creada prop de l’estació provisional de trens de Salou-PortAventura, en aquest indret hi haurà 143 places.

Per altra banda s’ampliaran dos aparcaments ja existents, el de carrer Pompeu Fabra on a banda es canviarà el paviment i s’instal·larà il·luminació. L’altra ampliació és al pàrquing del carrer Pont dels Estanyets. Les obres de les quatre actuacions tindran un cost de 750.000 euros.

Aquests quatre aparcaments ja estaven contemplats al Pla de Mobilitat. Han de permetre descongestionar els pàrquings ja existents, sobretot durant la temporada alta a l’estiu.

Una altra de les inversions que també s’ha engegat per l’any que ve és la renovació de les llums del carrer Saragossa. Les actuals seran substituïdes per unes de tecnologia LED que a banda de ser més sostenibles, també podran canviar de colors. D’aquesta manera es vol embellir un dels carrers més turístics de la capital de la Costa Daurada. Aquesta actuació té un cost de 137.000 euros i estarà finalitzada abans de l’estiu.