Salou destinarà més diners per millorar els serveis del municipi

49.300.000 euros. Aquesta és la xifra del pressupost de Salou per l’any que ve. És un 5% més que el de l’exercici anterior. L’augment es deu sobretot a l’increment del salari dels funcionaris. L’equip de govern assegura que són els comptes que més pensen amb les persones de Salou perquè s’incrementa la partida pressupostaria en molts serveis com la neteja; els serveis socials per ajudar més a les famílies per pagar les factures bàsiques; la seguretat, per millorar tota la senyalització del municipi, la formació a gent jove o a l’educació, amb diners per millorar els centres educatius i el transport escolar.

El comptes, també preveuen diverses inversions com la millora del mercat municipal, l’inici d’obres del carrer Carles Buïgas, el canvi de gespa a l’estadi municipal, la restauració de la Masia Catalana o el nou casal de la Dona que se situarà a l’antiga casa dels mestres.

Des de l’equip de govern asseguren que els comptes contemplen aportacions de l’oposició, és per aquest fet que esperen el seu vot favorable. Tot i això el pressupost veurà la llum verda al ple d’aquest dimecres gràcies a la majoria de l’equip de govern format entre Sumem per Salou i el PSC.