Salou supera el rècord històric de pernoctacions amb 7,6 milions durant l'estiu

Els responsables de turisme del municipi es mostren optimistes malgrat factors com la fallida dThomas Cock o la situació política a Catalunya. Les xifres superen les històriques assolides l'any 2017.

Les pernoctacions turístiques a Salou han superat en més d'un 1% les que es van registrar l'any passat i es confirma la bona marxa del sector a la capital de la Costa Daurada. Bones dades que se sustenten amb l'aparició de nous mercats com el portuguès o el nord-americà, la recuperació d'altres com el turc i, principalment, en el mercat espanyol, amb el que Salou té especial interès.

Des del Patronat de Turisme de Salou es continua apostant per ampliar l'oferta turística més enllà dels mesos d'estiu. Aposten per diversificar el tipus d'activitats que pot trobar el turisme al municipi i que aquest sigui sostenible. Un dels puntals, el complex Hard Rock, que esperen desencallar aviat.

El turisme familiar, afirmen, és el que compta amb més pes a la capital de la Costa Daurada, i es vol continuar insistint en aquest model. Ara bé, amb el nou pla estratègic de turisme es vol captar l'atenció d'altres mercats com el dels majors de 50 anys i els turistes esportius.