CB Salou - Badalonès (90-92)

L'acumulació de baixes i la mala fortuna a la pròrroga van evitar que els salouencs trenquin una ratxa negativa que s'allarga fins a les quatre derrotes seguides a la Lliga EBA i que deixa l'equip amb un balanç de 4-4.

Gerard Santiago va arrossegar molèsties durant tota la setmana però, finalment, va ser un dels únics nou jugadors que va sumar minuts a pista davant el Badalonès. El potencial rotatiu va quedar limitat per les absències de Barksdale i Rusakov, que encara no disposen del permís federatiu per debutar, i d'Edu Villacampa, aquest últim per lesió: tres efectius menys per al joc interiur dels de Jesús Muñiz. El rival, liderat per Eric Balagué (24 punts) i Marcos Morales (14) va assolir el primer gran avantatge al segon quart per marxar als vestidors nou punts amunt.

La reacció del CB Salou va produir-se durant els últims 10 minuts, fins i tot amb opcions d'evitar l'afegit i sumar el triomf. Durant la pròrroga, l'encert visitant va ser la resposta natural a l'acumulació d'esforços a les cames locals.

Marc Morales, amb 22 punts, va ser el màxim anotador del CB Salou mentre que Xavi Costa va signar l'actuació més completa amb 13 punts i 17 rebots que no van evitar la victòria badalonina i la quarta punxada consecutiva dels de la capital de la Costa Daurada. Dissabte (18 hores), visita al pavelló del Barberà.

Parcials: 22-20, 12-23,  17-17, 29-20 i 10-12