Primer cap de setmana de la Festa de la Segregació salouenca

Es compleixen 30 anys. Comença la Festa Major de la Segregació de Salou amb activitats esportives per tot el municipi i una botifarrada a la Plaça de la Pau.

Jornada esportiva en família per donar tret de sortida a la Festa Major de la Segregació de Salou. Excursió, caminada i pedalada popular: tres activitats diferents que tenien el mateix destí: el Club Nàutic de Salou.
 
Els excursionistes van ser els més matiners, a les 8.30 agafaven els trenets des del Pavelló que van deixar-los al Far de Salou on van començar l'excursió. Els 120 participants de la caminada van haver de resguardar-se de la pluja i es va endarrerir la seva hora de sortida, però finalment van recórrer tot el passeig Jaume I, arribant fins a la Font lluminosa i tornar. Una pedalada popular, acompanyada en tot moment per una batucada, que es va veure modificada per les condicions meteorològiques, fet que va escurçar el seu recorregut.  
 
Una vegada trobats tots els participants de les activitats al Club Nàutic, van anar fins a la Plaça de la Pau, on van poder gaudir de la botifarrada, refrescs i fruita, acompanyats de música.