Salou acomiada fins l'any vinent el multitudinari Ral·li Catalunya-Costa Daurada

Punt final exitós del Rally Catalunya-Costa Daurada, que ha tingut Salou com a punt d'acollida principal. La cerimònia del podi final, amb sorprenent victòria de l'irlandès Kris Meeke, va ser l'últim plat d'un cap de setmana espectacular amb el tram especial del Passeig Jaume I.

No apareixia a cap de les apostes però el Citroën de Kris Meeke va endur-se l'edició número 53 i la tretzena que es va dur a terme a les carreteres del Camp de Tarragona. Un podi definitiu completat pels Ford de Sébastien Ogier i Ott Tanak. Ells van ocupar les places d'honor del Catalunya-Costa Daurada al Passeig Jaume I on, hores abans, milers d'aficionats d'arreu del món van gaudir dels 2,5 quilòmetres més especials del Mundial de ra·lis. La super especial al cor de Salou va servir per posar a prova les habilitats tècniques dels participants. I el més ràpid va ser Ogier, seguit a menys d'un segon de diferència per Jan Kopecky i del mateix Meeke, que ja va tancar la jornada de dissabte com a líder provisional.

El Ral·li va començar dijous i ha travessat 7 comarques de la demarcació, entre elles, el Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà. I l'impacte de l'esdeveniment és notable, amb 46 milions d'euros de beneficis i 88 milions d'audiència televisiva internacional. El futur de la cursa, l'any 2018, està assegurat.