Nàstic - Espanyol B

L'hem narrat en directe a TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí. Partit vistós dels de Toni Seligrat amb debut de Francesc Fullana i amb capacitat de reacció després que els visitants capgiressin el marcador.

Més ritme, més ocasions i més gols que durant l'empat contra l'Atlètic Llevant. L'atrevit Espanyol B ha fet esforçar un Nàstic amb múltiples cares, mereixedor de l'1 a 0 favorable al descans i que s'ha vist per darrere en el marcador amb els gols de Jutglà al 47' i el 60'. Poc abans, durant la primera part, els grana s'han avançat gràcies a un gol en pròpia porta de Roman (25') que ha desviat una centrada des de la banda dreta.

Amb set canvis respecte a l'onze inicial de dimecres Toni Seligrat ha confiat en Francesc Fullana tot i que només ha entrenat un cop, divendres, amb els seus nous companys. I ha deixat detalls de qualitat, just el que pretén aconseguir el Nàstic gràcies a la seva incorporació. Un dels suplents, Joel Lasso, ha igualat l'amistós al minut 68, i és que els homes de refresc, entre ells Pol Prats i Pol Domingo, que obliden així les lesions del curs passat, han deixat bons minuts de futbol sobre la gespa d'un Nou Estadi tancat encara al públic.

El partit l'hem narrat íntegrament a TAC12 amb la companyia de Jesús Sarmiento, Sergi Amat i l'entrenador vallenc, Jaume Bonet. Al mig del camp hem entrevistat Josep Maria Andreu: el president del Nàstic vaticina que arribaran a la xifra de 6.000 socis, que el curs començarà amb la grada oberta al 33% i que no hi haurà més incorporacions a la primera plantilla. A les acaballes Toni Seligrat ha dit que està satisfet amb el grup confeccionat.