Som-hi. Capítol 50

La situació pel coronavirus també ens obliga a canviar durant, al menys dues setmanes, el format del ‘SOM-HI!’. El programa s’ha adaptat a les mesures de prevenció per fer front en aquesta infecció. 

Avui tindrem, via telemàtica, al sub-director general de Coordinació de Salut Pública a Tarragona, Conrad Casas, per analitzar l’actual situació i parlar sobre els dies que ens vindran.

Aquesta és una situació inèdita i excepcional. És per aquest motiu que avui parlarem amb el psicòleg Jaume Descarrega, per conèixer si un estat d’alarma com aquest ens pot passar factura mentalment o com hem de gestionar emocionalment el confinament i les mesures imposades. També li demanarem consell per gestionar aquesta situació amb les més petits de casa.

El moment però ens està deixant escenes fins ara mai vistes, com comunitats de veïns plegades als balcons cantant o fins i tot aquesta. És el mossèn Joan Àguila de la parròquia de Sant Joan de Valls. Les mesures imposades, on tampoc es pot fer missa, l’han portat a celebrar-les telemàticament per tots les fidels.

I també via telemàtica i des de casa seva, el nostre entrenador personal, el CochGalo, ens farà unes classes particulars per mantenir-nos amb forma aquests dies que ens hem de quedar a casa.  Ens ensenyarà rutines de deu minuts amb diversos exercicis per poder treballar totes les parts del cos amb la necessitat només de tenir una màrfega. Per tant ningú tindrà excusa per no moure’s.

Programes més recents a TAC12