Notícies 12. 18/09/2019

Sumem per Salou reedita la seva aliança amb el PSC. Com en l’anterior mandat, Pere Granados pacta amb els socialistes per disposar de majoria absoluta al saló de plens. L’acord que es tancarà aquest mateix divendres preveu que els socialistes tinguin una regidora més que el passat mandat.

Diversos veïns de la Part Alta han decidit instal·lar càmeres a balcons i façanes per, diuen, lluitar contra la inseguretat als carrers. Unes mesures precipitades que han pres perquè consideren que han crescut els fets delictius. L’acció però topa amb la legislació que prohibeix la instal·lació de càmeres per part de particulars si enfoquen més enllà de la seva porta.

El Port de Tarragona espera una setmana de rècord. Rebrà més de 10.000 creuries tes en una sola setmana. Fins al dilluns arribaran quatre creuers diferents per reforçar el posicionament de la ciutat com a destinació mediterrània dins el mapa de creuers.

La tarragonina Laia Díaz presenta “Tots som la Tecla”, un llibre que vol homenatjar les persones que fan possible les festes de Santa Tecla. El treball recull les vivències d’una seixantena de teclers que s’acompanyen amb fotografies dels darrers anys.

L'assignatura pendent del Nàstic és el Nou Estadi on encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. La plantilla assumeix el principal problema de l'inici de curs i considera que la pressió de l'entorn no ha de ser una excusa. Diumenge serà el Cornellà qui passi pel camp del Nàstic.

 

 

 

 

Programes més recents a TAC12