Notícies 12. 13/09/2019

Cau, un 10% l'ocupació als càmpings de la ciutat de Tarragona aquest estiu, respecte a l'any passat, amb les dades del primer tram de temporada. Unes xifres que podrien equilibrar-se amb el final de temporada i el visitant de proximitat. Els càmpings tarragonins reclamen la tramitació dels plans parcials necessaris per a les noves llicències que evitin perdre competitivitat.
La Policia Local de Torredembarra s'haurà de reorganitzar per fer front a la manca d'efectius causada per les jubilacions i acomiadaments forçats d'interins. Fins que no es convoquin oposicions no es podrà arribar a la xifra de 42 agents necessària. Ara en són 28. La crítica situació s'ha posat avui de manifesta a la Junta Local de Seguretat.
Avui ens fixarem en el detall d'una pedra encastada a l'església de la Trinitat de Tarragona. Tècnica de Patrimoni de l'Ajuntament acaben de descobrir que amaga inscripcions jueves, segurament funeràries, de l'antic call jueu. Mentre les desxifren, l'Ajuntament estudia de quina manera protegirà la que seria la tercera làpida jueva localitzada a Tarragona.
Avui arrenquen les festes de Santa Tecla. Per això farem la prèvia de la Diada castellera del primer diumenge de festes i descobrirem el conte del seguici d'aquest any, dedicat al Ball del Serrallonga. També visitarem l'exposició dedicada a la Mamadeta, la beguda de Santa Tecla.
La pressió ha passat factura a la plantilla. Ho diu Xavi Bartolo abans del desplaçament del camp de l'Ebro. Amb un sol punt de nou possibles, el tècnic del Nàstic afirma que no es tracta pas d'una final.

 

Programes més recents a TAC12