Notícies 12. 12/09/2019

Arrenca el curs escolar, amb un miler més d'alumnes, fins a 152.000, al Camp de Tarragona. I amb l'avís dels sindicats de què calen 600 docents per arribar als nivells d'abans de la crisi. 7.300 han rebut avui els seus alumnes a les aules, una cinquantena més que el curs passat. De seguida veurem com han arrencat les classes a alguns centres del territori.
El curs també arrenca per la classe política, i ho marca la Diada Nacional de Catalunya passada per aigua. Les tempestes van obligar ahir a traslladar molts dels actes institucionals o fer-los sota paraigües. Amb crides a la unitat de l'independentisme per part dels partits sobiranistes, i amb menys participació del territori, tot i que igualment massiva, a la manifestació de Barcelona.
L'Ajuntament de Tarragona anuncia el canvi de nom de la campanya Respecta'm pel de Respecta, en general. I la inclusió a partir d'ara del punt arc iris pels col·lectius LGTBIQ a la carpa Lila de les festes de Santa Tecla. El PSC ha considerat el canvi de nom com una persecució política contra l'anterior govern.
L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà una nova gala benèfica contra la leucèmia el 22 de novembre. Enguany amb Xavier Sabaté i Judit van Wanroij com a caps de cartell. La programació de tardor inclourà 13 propostes més que repassarem al final d'aquest informatiu.
El Club Bàsquet Valls depèn d'ell mateix per accedir a la següent ronda de la Lliga Catalana després d'imposar-se al CBT per tres punts de diferència. El triomf al Serrallo provocarà que la lligueta de grups es decideixi dissabte entre els vallencs i el Club Bàsquet Salou.

Programes més recents a TAC12