Notícies 12. 06/09/2019

Endesa reclama a ajuntaments com el de Tarragona, Valls o Torredembarra el pagament de la meitat del deute de les famílies vulnerables perquè no els tallen el subministrament. Tarragona reclama en un pacte intramunicipal amb diferents ciutats catalanes la retirada d'aquesta amenaça i la condonació del deute. A Torredembarra, la companyia li reclama 43mil euros, la meitat del que deuen 59 famílies. Valls es defensa al·legant que ja ajuda als seus ciutadans que no poden pagar la factura.
Les obres definitives de conversió del carrer Carles Buigas de Salou en zona per a vianants començaran d'aquí a un any. L'actuació posarà fi a la prova pilot que s'hi ha fet amb pintura i pilones provisionals i que ha permès prendre la decisió de prioritzar els vianants per sobre els cotxes.
Els ho havíem avançat, i ara ja hi ha data. Els productors d'avellana del Camp de Tarragona protestaran el 10 de setembre, dimarts vinent, amb una tractorada que recorrerà les principals cooperatives del territori. Unió de Pagesos les culpa de pactar els preus baixos que amenacen amb el futur del sector.
La Conca de Barberà anuncia el canvi definitiu del sistema de recollida per l'any vinent, amb un nou contracte PIONER d'1,6 milions d'euros que implementarà el sistema porta a porta a 7 municipis i el de contenidors electrònics a la resta. L'objectiu és passar del 80% de recollida selectiva.
Brugui podria ser la gran novetat de l'onze inicial del Nàstic davant l'Andorra, aquest diumenge al Nou Estadi. Xavi Bartolo demana temps per veure la versió millorada del seu equip. El tancament del mercat permet treballar més tranquils a la recerca del primer triomf del curs.

Programes més recents a TAC12