Notícies 12. 04/09/2019

En marxa la redacció del projecte de reforma de l'antic Banc d'Espanya per convertir-lo en un centre de referència científica i amb la confirmació que inclourà un centre cívic i espais veïnals. L'Ajuntament ja ha iniciat converses amb la Universitat Rovira i Virgili i avui els tècnics del projecte s'han reunit amb les associacions de veïns. L'objectiu és que el Rambla Science estigui enllestit en poc més de 2 anys.
Una vocació científica que el Govern vol fomentar entre les dones amb la gratuïtat de la matrícula del primer any. Mesura que la rectora de la Universitat Rovira i Virgili no considera igualitària. M. José Figueras rebutja la proposta i reclama al Govern que aprovi uns pressupostos que els permetin avançar amb la igualtat en tots els àmbits del coneixement.
L'exalcalde de Valls, Albert Batet, nomenat president del grup parlamentari de Junts per Catalunya al lloc de Jordi Sánchez. Ahir la formació de Carles Puigdemont va escenificar aquest nou lideratge en la reunió mantinguda a Brussel·les, encara que la decisió es ratificarà el 13 de setembre.
Torredembarra celebra avui el dia de Santa Rosalia, la seva patrona i per tant, els actes centrals de la Festa Major. El seguici ha estat un any més el protagonista de l'ofrena a la relíquia a la santa.
Passarem per Valls on coneixerem l'última hora de la Unió Esportiva, que aquest diumenge obre una nova etapa a la Primera Catalana. Els de Joan Antoni Pallarès volen aprofitar la dinàmica positiva de l'ascens per arrencar en condicions i acostar-se a la permanència en la categoria reina del futbol territorial.

Programes més recents a TAC12