Notícies 12. 02/09/2019

Un any després de l'obligació de pas dels camions per l'autopista a la Nacional 340 i 240, els camioners segueixen reclamant la gratuïtat dels peatges. També ho fan els alcaldes del territori, a l'espera que s'alliberin les autopistes entre l'any vinent el 2021. Avui farem balanç d'aquesta mesura que segons el Servei Català de Trànsit ha suposat la reducció d'un 45% de la sinistralitat. I atenció perquè l'alcalde de Montblanc ha posat data a la perforació del túnel del coll de Lilla. El mes vinent d'octubre.
Precisament a les carreteres i a 10 dies de la Diada Nacional, l'Assemblea Nacional Catalana ha tornat aquest cap de setmana per reivindicar-se davant els milers de vehicles que circulaven direcció Ponent. A Tarragona, els llaços grocs han tornat una setmana més al balcó del Mediterrani.
3.000 persones han passat pel festival Essències de Montblanc, creix als 3.000 espectadors i ja pensar a tornar a la plaça de Sant Francesc. La proposta musical i gastronòmica ha ressonat fort aquest cap de setmana amb noms com Gerard Quintana, Quimi PortertTomasito o The Sey Sisters.
Torredembarra, en plena Festa Major de Santa Rosalia, hem celebrat aquest cap de setmana el 10è aniversari del ball de gitanes. També hem acompanyat els diables petits, i l'Agrupació de Balls Populars, l'encarregada de la lectura del pregó d'aquest any.
Meritori empat del Nàstic tot i acabar amb dos homes menys durant la visita al camp del filial del Barça. El 2 a 2 a l'Estadi Johan Cruyff no serveix per esvair els dubtes defensius, però la tornada de Viti equilibra un equip que encara no sap què és guanyar a la Segona B.

Programes més recents a TAC12