Notícies 12. 29/08/2019

El Ple municipal de Tarragona haurà de votar demà el canvi de requisits de la plaça de cap de Cultura de l'Ajuntament malgrat ja tenir el rebuig de la majoria dels grups municipals. L'equip de Govern assegura que l'eliminació de l'exigència d'un títol universitari està justificada perquè per fer tasques de coordinació no és necessari. Un Ple on es consignarà la partida pressupostària pel projecte del Banc d'Espanya.
Les grans colles castelleres del Camp de Tarragona, a punt per a la Diada de Sant Fèlix que viurem demà, i en directe per Tac12 a les 12 del migdia. Hi esperem grans castells de 10 i també estructures netes buscant com sempre suposar la història del món casteller. De seguida en fem la prèvia.
Mirin aquestes imatges, estan gravades a pocs quilòmetres de Tarragona, en una de les basses que la Federació de Caça instal·la per controlar la biodiversitat del territori. Avui hem anat a l'Alt Camp a veure com les societats de caçadors ajuden a mig centenar d'espècies a fer front a la calor i la sequera.
I també coneixerem els resultats d'un grup tarragoní d'investigadors sanitaris que permetran als pacients amb obesitat severa i diabetis tipus 2 escollir millor la cirurgia que se'ls hagi d'aplicar. Ja ho han provat amb èxit en pacients de diferents hospitals de Catalunya i Navarra.
Tot a punt a Valls per acollir dissabte una nova sortida d'etapa de la Vuelta a Espanya, un dels esdeveniments esportius més importants del món. La capital de l'Alt Camp acollirà així un inici de la prova per primera vegada des del 2013.

Programes més recents a TAC12