Notícies 12. 29/07/2019

 La Plataforma Baix Gaià Reobrim la Rotonda es tallarà la rotonda de Torredembarra aquesta setmana cada dia de dijous a diumenge. Una acció que pot comportar el caos en aquesta zona pel gran trànsit que es preveu aquests dies coincidint amb l’operació sortida. Des de la plataforma estan farts de fer sentir la seva veu i demanen que els camions tinguin la bonificació de Torredembarra a Vila-seca sense haver de sortir del peatge. Un home de 62 anys i nacionalitat marroquina ha mort ofegat a la platja de la Móra de Tarragona. Els fets van passar ahir al vespre quan els serveis de vigilància i socorrisme de la platja ja havien finalitzat.  Vila-seca ha viscut el primer cap de setmana de Festa Major en honor a Sant Jaume. Els principals actes s'han dut a terme a La Pineda. L’Espluga de Francolí també ha viscut el principal cap de setmana de Feses que ja arriben a la seva fi. En aquest informatiu reviurem els principals actes.
Les Festes de Sant Magí de Tarragona estrenaran l’obertura a la ciutadania dels balcons municipals per gaudir de les diades castelleres de la ciutat. Unes festes que arribaran del 14 al 19 d’agost. I Constantí aquest dimecres també donarà el tret de sortida oficial a la seva festa major amb el Mag Lai com a pregoner.
Primer entrenament del Nàstic un cop acabat l'stage d'una setmana a terres gironines, en que els granes van sumar la primera victòria davant el Peralada el passat divendres i amb la ment ja posada en el segon partit de pretemporada aquest dissabte al Torneig Ciutat de Tarragona davant el Saragossa.

Programes més recents a TAC12