Notícies 12. Edició migdia. 10/07/2024


L'ordenança que ha de regular l'ús de les terrasses de Tarragona no estarà llesta per aquest estiu. El text no arribarà a temps per ser aprovat pel plenari abans de l'aturada per vacances i per tant, ja s'agenda com aviat per al setembre.

Adif invertirà 60 milions d'euros en millorar la connexió Tarragona- Saragossa. És el tram de més demanda per transportar mercaderies de la xarxa ferroviària, amb més de 100 circulacions per setmana i per sentit. Veurem com està el projecte per desviar-les per la línia de l'interior.

Ens fixarem en un model matemàtic que ha desenvolupat la Universitat Rovira i Virgili i que descriu amb molta més precisió com es dispersen els aerosols que generem quan tossim o quan parlem. Pot ser clau a l'hora de dissenyar sistemes de ventilació més eficaços contra malalties que es propaguen per la transmissió per l'aire com la covid.

Torna el Festival Internacional de Música d'Altafulla, del 3 al 22 d'agost a la plaça de l'església. Es combinarà la música clàssica i contemporània i hi tornarem a trobar tango que va tenir èxit en passades edicions.

I en esports, diversos municipis del Camp de Tarragona tindran pantalla gegant aquest diumenge per veure la final de l'Europa que disputarà la selecció espanyola. Municipis com Tarragona, Vila-seca i la Canonja ja ho han confirmat.

Programes més recents a TAC12