La setmana. 22/06/2024

Setmana molt convulsa al voltant del nou contracte de Neteja de Tarragona. El ple municipal ha aprovat pels pèls adjudicar-lo a Urbaser, la segona classificada, mentre que paral·lelament es recorrerà la sentència que excloïa Paprec. Tot plegat marcat per l'espionatge a la cap del departament al consistori.

El tramvia no tindrà catenàries a l'avinguda Pere Molas de Vila-seca. Ajuntament i Generalitat han pactat que sigui el tram en què aquest nou sistema de transport públic no estigui cablejat. HO ha explicat l'alcalde en el balanç d'un any del mandat.

A l'agost, l'aigua de l'Ebre arribarà a l'Espluga de Francolí a través de la canonada que està construint. S'ha completat el 30 per cent de l'obra. Aquest estiu farà dos anys que el municipi pateix talls en el subministrament d'aigua durant la nit.

Comencen els treballs previs per enderrocar l'antiga estació de trens de Salou. Està clausurat des que van deixar de passar trens per aquesta línia a principis del 2020.

Anirem fins a Torredembarra per conèixer la Laura Ribes. Ha tret la millor nota de selectivitat a la demarcació de Tarragona. Un 9,8 sobre 10. Ara vol estudiar una carrera de matemàtiques. Parlarem amb ella i la seva tutora.

Programes més recents a TAC12