Notícies 12. 18/06/2024

A principis de l'any vinent es posarà en marxa l'aplicació mòbil que ha de millorar la seguretat al Camp de Tarragona. La promouen 7 municipis conjuntament, entre ells Tarragona, Constantí, la Canonja i Reus. Permetrà una comunicació més àgil amb la policia.

Montblanc i Constantí seran dos dels municipis que digitalitzaran la gestió de l'aigua a través d'una subvenció de la Diputació. De moment s'avancen 2 milions d'euros per al projecte que beneficiarà 120 localitats de la demarcació. S'esperen 10 milions més d'Europa.

L'Escola de Música de l'Espluga, la Llar d'Infants i el Consultori de l'Espluga de Francolí canviaran de nom. L'ajuntament els posarà el nom de tres espluguins que han destacat per la seva implicació amb la població. Sabrem qui són

La 24a edició de la Nit de Bruixes d’Altafulla canvia de lloc. No es farà a la vila closa i el prop de centenar d'estands s'ubicaran a la zona de les eres del castell. La tornarà a dirigir un dels seus creadors, Joan Carnicer, que vol que l'esoterisme recuperi el pes perdut.

I en esports, el partit del Nàstic d'aquest dissabte s'avança mitja hora. Serà a dos quarts de nou del vespre. Avui ho ha anunciat la Federació Espanyola de Futbol al·legant motius de seguretat. Si es puja la festa de celebració serà diumenge al migdia a la plaça de la Font.

Programes més recents a TAC12