Notícies 12. 17/06/2024

L'alcalde de Tarragona treu pit en el balanç d'un any de govern al capdavant de l'ajuntament tot i que obvia parlar de temes com el del contracte de la brossa. El principal grup de l'oposició, Esquerra, li retreu com s'està actuant amb aquest contracte i l'avisa de les conseqüències econòmiques que pot tenir.

El socialista Vale Pino ja exerceix com a alcalde de Torredembarra després d'agafar el relleu d'Eduard Rovira. Es fixa entre elsprincipals reptes les polítique d'habitatge i desencallar carpetes com la gestió dels residus.

L'ajuntament de Montblanc denunciarà als jutjats el ministeri de transports com a promotor de les obres del túnel del Coll de Lilla. Ho ha anunciat l'alcalde en un nou tall dels veïns de la pedania de Lilla per reclamar els diners que els van prometre per arreglar les esquerdes que van provocar les obres.

Coneixerem com és el Ball de Galeres de Valls que s'ha presentat en societat aquest cap de setmana. Formarà part del seguici cerimonial dea capital de l'Alt Camp i s'estrenarà ja per aquest festa major de Sant Joan.

I en esports, el Nou Estadi estarà ple aquest dissabte per empènyer l'equip cap a la Segona Divisió. Els homes de Dani Vidal hauran de remuntar el 2 a 1 d'aquest dissabte a Màlaga.

Programes més recents a TAC12